Servicii de contabilitate

  Indiferent de cat este de mare sau de cati angajati exista, orice afacere, atat aflata la inceput cat si in plina activitate, necesita servicii de contabilitate profesioniste. Desi exista posbilitatea organizarii propriului departament financiar-contabil, de cele mai multe ori externalizarea serviciilor de contabilitate reprezinta solutia cea mai eficienta.

  De ce este necesar sa angajezi o o persoana specializata? Un expert contabil nu are doar experienta necesara pentru a se ocupa de calcule, modificari legislative sau de multitudinea de hartii necesare pentru o buna functionare. De cele mai multe ori, pe langa timpul si energia salvate cu ajutorul unei firme de contabilitate, poti evita erori aparent minore, dar cruciale pentru afacerea ta.

  Pentru buna functionare si evitarea problemelor in orice tip de business, oferim servicii de contabilitate personalizate in functie de complexitatea, de tipul activitatii clientului si in conformitate cu Legea contabilitatii si Standardele Internationale de Raportare Financiara(IFRS).

Servicii de contabilitate financiara:

  • Servicii de contabilitate pentru companiile nationale si internationale conform reglementarilor in vigoare;
  • Servicii de contabilitate in partida simpla:PFA si liber profesionisti
  • Intocmirea si depunerea declaratiilor fiscale la termenele stabilite de lege
  • Intocmirea situatiilor financiare si a raportarilor anuale la termenele legale
  • Servicii de contabilitate primara la cererea clientului.
  • Mentinem relatia cu autoritatile in domeniu in functie de necesitatile clientului ( obtinere certificat de atestare fiscala,reglare fisa pe patitor,obtinere certificat pentru evitarea dublei impuneri , etc)
servicii profesionale  la preturi avantajoase
Scapa de grija operatiunilor financiar-contabile si lasa-le in seama noastra!
informare continua despre noutatile in domeniu

Solicita o oferta

Nume (obligatoriu)

Firma (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Mesaj