Infiintari si modificari firme

Infiintarea unei firme reprezinta procesul prin care una, sau mai multe persoane pun la comun bunuri, urmand sa imparta profiturile rezultate din desfasurarea activitatii firmei.

Desi totul pare simplu, actul de infiintare dar si desfasurarea activitatii firmei dumneavoastra pot deveni dificile si lente, prin faptul ca simultan cu firma, dumneavoastra deveniti o persoana juridica ce are drepturi si obligatii noi despre care trebuie sa va informati si de care trebuie sa va ocupati.

Firma noastra va ajuta sa uitati de stresul infiintarii si desfasurarii unei firme, oferindu-va o cale rapida spre dezvoltarea afacetii dumneavoastra. Daca doriti sa infiintati o afacere dar nu cunoasteti exact care sunt pasii ce trebuie urmati, sau planuiti sa va modificati afacerea dar sunteti suficient de ocupati incat sa amanati aceste modificari de fiecare data, experitii nostrii va sar in ajutor cu raspunsuri prompte si rezolvari rapide pentru toate intrebarile si problemele dumneavoastra.

Fiind la curent cu legile si reglementarile in vigoare, precum si cu toate procedurile si documentele necesare, firma noastra se va ocupa de tot ceea ce este nevoie pentru infiintarea unei firme.

Serviciile pe care le oferim sunt urmatoarele:

Infiintari firme: SRL, PFA, II, IF, asociatie sau fundatie
Modificari firme: infintare punct de lucru, schimbare sediu social, schimbare denumire societate, schimbare/extindere cod CAEN, cesiune parti sociale, majorare capital social, retragere asociat, retragere/revocare administrator;
Alte servicii: suspendare/reluare activitate firma, dizolvare si lichidare voluntara firma, eliberare certificate constatatoare.